Blog

Boek: Babe, you got this

Ilse Haster april 25, 2019

Naast dat ik mijn werk ontzettend leuk vind, vind ik het leuk om in mijn vrije tijd te lezen. En als ik dan een boek lees waarvan ik overtuigd ben dat dit nog veel meer gelezen en gehoord moet worden ben ik de beroerdste niet en deel ik dit natuurlijk graag met jullie.

Mijn verhaal – deel 2

Ilse Haster april 18, 2019

Een aantal weken geleden las je al deel 1, vandaag heb ik voor jullie deel 2. Een hele persoonlijke blogpost. Ik wil graag met jullie mijn verhaal delen. Mijn volledige verhaal, zonder schrappen of het passend voor een bepaalde tekst op de website te moeten maken. Omdat het een nogal lang verhaal werd (oeps, hihi), heb ik het wel in 2 delen opgesplitst. Vandaag dus deel 2!

Wat als de zoektocht naar jouw droombaan tegenvalt?

Ilse Haster april 11, 2019

Yes, jij hebt eindelijk flinke stappen durven te zetten. Jij bent de zoektocht naar jouw droombaan aangegaan.
Maar wat doe je als deze zoektocht tegenvalt? De zoektocht gaat niet zoals jij in gedachten had.. Ik ga je in deze blogpost tips geven hoe je hiermee omgaat en hoe jij de zoektocht weer naar jouw hand kunt draaien.

Hoe vind jij jouw droombaan?

Ilse Haster april 4, 2019

Zoals je vorige week kon lezen, heb ook ik best een zoektocht naar mijn droombaan moeten afleggen. Een zoektocht die ik, op dat moment, niet altijd even leuk vond. Wat maakte het mij onzeker om weer teleurgesteld te raken door mijzelf. Teleurgesteld omdat ik ook deze baan of studie na een tijdje weer zat was. Teleurgesteld omdat ik nu echt dacht dat ik mijn droombaan had gevonden, maar nadat ik in het werk was gegroeid ik er toch weer op uitgekeken raakte.

Maar wees niet bang. Ik zou mijn werk niet goed doen, als ik je nu zou adviseren om jezelf keer op keer teleur te stellen en voor de verkeerde (lees: niet jouw droombaan) banen te kiezen. Hoe je dan wel jouw droombaan gaat vinden? Daar vertel ik je in deze blog meer over.

Mijn verhaal – deel 1

Ilse Haster maart 28, 2019

Vandaag heb ik een ander soort blogpost voor jullie. Een hele persoonlijke namelijk. Ik wil graag met jullie mijn verhaal delen. Mijn volledige verhaal, zonder schrappen of het passend voor een bepaalde tekst op de website te moeten maken. Omdat het een nogal lang verhaal werd (oeps, hihi), heb ik het wel in 2 delen opgesplitst. Vandaag dus deel 1!

Hoe de juiste werkplek bijdraagt aan jouw geluk

Ilse Haster maart 21, 2019

We kennen het gevoel van ‘s ochtends wakker worden en echt geen zin hebben om naar je werk te gaan wel. En dat is ook helemaal niet erg. Maar iedere dag met tegenzin naar je werk gaan is natuurlijk een heel ander verhaal. Dat is wel erg. Daar wordt niemand gelukkig van, toch? In deze blogpost ga ik je laten zien hoe de juiste werkplek bijdraagt aan jouw geluk.

Tips voor een goed cv

Ilse Haster maart 14, 2019

Oké, je hebt een super toffe vacature gezien en de beslissing gemaakt: Je gaat solliciteren. Maar dan zakt de moed je eigenlijk direct ook alweer in de schoenen… de laatste keer dat je naar je cv hebt gekeken is al weer een hele poos geleden. Jouw cv is nog zo basic als maar zijn kan.
Ik heb tips voor je die ervoor gaan zorgen dat jouw cv opvalt!

Werkdruk

Ilse Haster maart 12, 2019

5 Tips voor een fijn functioneringsgesprek

Ilse Haster januari 31, 2019

Een goed functioneringsgesprek waarin jij ook jouw doelen kunt bereiken valt of staat natuurlijk met de voorbereiding. Want, een goede voorbereiding is het halve werk.

3x Meer werkplezier

Ilse Haster januari 27, 2019

Op de basisschool veranderde het iedere week wel wat je “later als je groot bent” wilde worden. Door de jaren heen is dat, waarschijnlijk, wat stabieler geworden. En nu zit je hier. In deze baan.